Kategorie
Aktualności

Dobroczynny Bal Karnawałowy

 

Zapraszamy na Dobroczynny

Bal Karnawałowy!

 

Zapraszamy na dobroczynny Bal Karnawałowy na Forcie Sidzina, 15 luty od godz 19:00. Tańce | atrakcje| jedzenie | impreza. Fort Sidzina, ul. Kozienicka 33

15 lutego na naszym Forcie odbędzie się Dobroczynny Bal Karnawałowy. Tematem imprezy będą lata 20. XX wieku w stylu zachodnim, czyli klasa, styl i elegancja.

W programie:

  • Zabawa taneczna z DJ-em
  • Atrakcje i animacje stworzone przez zespół Fortu Sidzina
  • 0,5 wódki, whisky lub Prosseco 0% na parę
  • Rozbudowane menu bufetowe
  • Open bar z winem i Aperolem
  • Ścianki foto z rekwizytami

Cena biletu: 260 zł

 
 
 
 
 
 
Zimna płyta
  • Tatar serwowany na wytrawnym kruchym cieście z buraka z serem kozim/z łososia z awokado
  • Vol au vent z pate z cielęcej wątróbki/ z pastą z czerwonej fasoli i koperkiem
  • Łódeczki z mini sałatką, kozim serem, dressingiem truskawkowym i owocami
  • Melon w szynce parmeńskiej z rukolą
  • Bruschetta z tapenadą z oliwek i pieczonym rostbefem
  • Sałatka tortellini z suszonymi pomidorami, szpinakiem i prażonymi migdałami
  • Tarta z grzybami leśnymi i wędzonym serem

 

Menu

 

 

Dania główne

  • Dyniowe curry z chilli i mleczkiem kokosowym
  • Bogracz z kluseczkami
  • Zupa rybna z owocami morza

 

 

 

 

 

Desery

  • Mus z mango i białej czekolady z płatkami róż
  • Tiramisu z musem malinowym
  • Brownie z wiśniami na czerwonym winie

Open Bar

  • Aperol Spritz
  • Frizzante Bianco

Masz pytania?

Skontaktuj się z nami!

Telefon: 662 441 164

Mail: kontakt@fort-sidzina.pl

ul. Kozienicka 33, Kraków

Wydarzenie możliwe było do realizacji dzięki współfinansowaniu z Unii Europejskiej, Oś 6 Dziedzictwo regionalne, Działanie 6.1 Rozwój dziedzictwa kulturowego i naturalnego Poddziałanie 6.1.1 Ochrona i opieka nad zabytkami. Tytuł projektu: Rewaloryzacja fortu 52 1/2 S „Skotniki” (Sidzina) poprzez remont i przebudowę dawnego bloku koszarowo-bojowego wraz z otoczeniem i zielenią forteczną. Numer projektu: RPMP.06.01.01-12-0115/16

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *